Welkom bij Fysio Solutions

Persoonlijk

Door de goede en vertrouwde relatie die wij met elkaar opbouwen, zijn wij in staat tot de beste oplossing voor de behandeling van uw klacht te komen. Zo werken wij samen aan uw herstel.

Kwaliteit

Op alle fronten zijn wij doorlopend actief met de kwaliteitsverbetering en vernieuwing van ons vak. Door scholing en frequente deelname aan werk- studiegroepen blijft onze kennis up-to- date.

Aandacht

Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij onze praktijk terecht voor vele specialisaties zodat er altijd een passende oplossing voor uw klacht is.

Specialisaties

Fysio Solutions is als fysiotherapiepraktijk in 1992 opgericht door Milko Zonneveld op de Regentesselaan te Rijswijk. Sinds 2012 is hier een tweede vestiging bijgekomen aan de Haagweg te Rijswijk.

De missie van onze praktijk is verwoord in de naam: Fysio Solutions, oplossingen in beweging. Als fysiotherapeuten streven wij ernaar om mensen diensten te verlenen waardoor zij in beweging kunnen blijven, als praktijk blijven we in beweging door te streven naar kwaliteitsverbetering van onze organisatie en onze diensten door vernieuwing, scholing en actief deelnemer te zijn in diverse werkgroepen zodat onze kennis up to date blijft.

 

ons team van experts

Therapeuten

Milko Zonneveld

Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Angelique Zonneveld

Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Remco Theunisse

Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Plan een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op
Contact
085 4863 345

Nijverheidsstraat 68, 2288 BB Rijswijk

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

07:00 – 21:00

07:00 – 21:00

07:00 – 18:00

07:00 – 21:00

07:00 – 18:00

07:00 – 21:00

© 2022 | BodyVillage Rijswijk

BodyVillage | Fysio Solutions | NewFigure | Bodytec